• Industriële elektronica. Van kleine tot grote series.

Wat kost een PCB Assembly bij Expice?

Wat kost een PCB Assembly bij Expice?

Iedere PCB(A) is anders en ook de eisen aan de kant van jou als opdrachtgever spelen een grote rol. Verschillende factoren bepalen de prijs van een PCB Assembly:

  • Gevraagde levertijd
  • Complexiteit van specificaties van de print 6
  • Aantal lagen
  • Grootte van de order

De scherpste prijs

Wij hebben 30 jaar ervaring in het optimaliseren van ons productieproces. Door deze efficiëntieslag kunnen wij series tegen een scherpe prijs aanbieden.

Productie

Onze productieafdeling bestaat uit volautomatische pick-and-place-machines. Deze machines hebben samen een capaciteit van meer dan 45.000 componenten per uur. Dankzij deze capaciteit kunnen wij jou een snelle levertijd tegen een aantrekkelijke prijs bieden.

Ervaren inkoopafdeling

Bij Expice kun je jouw componenten zelf aanleveren zodat jij maximale controle houdt. 95% van onze klanten laat Expice de componenten inkopen. Op onze inkoopafdeling werken senior medewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van componenteninkoop.

Onze experts vinden altijd het juiste product tegen een optimale levertijd en scherpste prijs. Deze ervaring zorgt voor nauwe contacten met leveranciers. Veelal zijn we instaat om direct bij de fabriek te bestellen en dat zorgt voor scherpe prijzen en snelle levertijden. Zo kunnen wij een voordeel in de eindprijs behalen.

De combinatie van geschoolde vakmensen, ervaren inkopers en jarenlange kennis van de markt zorgt ervoor dat Expice altijd het juiste product tegen de juiste prijs kan bieden.

Wil jij weten wat de productie van jouw PCBA serie kost? Neem dan contact met ons op.

Expice B.O.M. template downloaden

Vul de lijst in en stuur deze naar ons op. Dan laten we je zo snel mogelijk weten wanneer we kunnen starten.

Template - Bill of Materials

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een terugbelverzoek aan

Een van onze experts belt je op werkdagen binnen 24 uur terug!