• Industriële elektronica. Van kleine tot grote series.

Over ons

Altijd hoge kwaliteit

Dankzij de meest actuele kennis, apparatuur en vakmensen produceren wij elektronica van topniveau.

Oplossingsgericht

Van idee tot eindproduct: wij denken met je mee. Altijd de beste oplossing voor jouw product.

Pro-actief

Zien wij dat het beter, sneller of goedkoper kan? Dan laten wij het je direct weten.

Jouw partner in ontwikkeling van elektronische producten

Expice verzorgt de ontwikkeling, productie en assemblage van innovatieve elektronica. Wij streven naar perfectie en kunnen elk probleem met elektronica oplossen! Wij beschikken over de meest actuele kennis, apparatuur en vakmensen om hoogwaardige innovatieve elektronica van topniveau te ontwikkelen en te produceren.

Heb jij een uitdaging of zoek je een elektronische oplossing? Daag ons uit! Wij bieden je de best mogelijke oplossing.

In oktober 2023 zijn wij onderdeel geworden van de Betronic groep. Door de samenwerking met Betronic kunnen wij een totaal pakket leveren. Van idee tot 100% getest eindproduct.

Betronic verzorgt de ontwikkeling van de PCB, Software en PCB tester. Expice zal de productie van de PCB verzorgen. Mochten de productie aantallen groeien en voor ons te groot worden, dan is er dankzij het eigen productiehuis van Betronic in China een mogelijkheid om daar de productie van uw PCB te verzorgen.

Gekwalificeerd

Certified ISO company
Sinds onze oprichting zijn wij ISO gecertificeerd. Recentelijk hebben wij de nieuwe certificatie doorstaan en zijn nu ISO 9001:2015 gecertificeerd.

MFi gecertificeerd
MFi staat voor ‘Made for iPhone/iPod/iPad’. Wij mogen elektronica van Apple verwerken op onze PCB’s. Dit certificaat is vrij uniek: er zijn maar drie bedrijven in Nederland die deze werkzaamheden mogen uitvoeren.

PCB Design Certification Center
Wij hebben de training doorstaan en bezitten de juiste kennis om een PCB van topkwaliteit te ontwikkelen.

ECABO
We zijn erg trots om erkend leerbedrijf te zijn. Wij vinden het belangrijk om kennis door te geven. Daarom leiden we graag toekomstige technici op middels een stage.

Van alle markten thuis

Wij hebben onze meerwaarde in verschillende branches mogen bewijzen. Staat jouw branche er niet tussen? Wij zijn altijd klaar voor een nieuwe uitdaging!

  • Automotive
  • Transport
  • Medisch
  • Industrie
  • Horeca
  • Travel

Op zoek naar een partner in productontwikkeling?

Bij Expice is de kwaliteit gewaarborgd

MFI_Made_for_iPod_iPhone_iPad_Expice
IPC_PCB_Design_Certification_Center_Expice
Dekra seal
Ecabo-erkend-leerbedrijf-logo_Expice

Beleidsverklaring conflict mineralen

Expice B.V. ondersteunt het humanitaire doel voor beëindiging van het geweld en schendingen van de mensenrechten in de winning van bepaalde mineralen vanuit de Conflict Regio. De Conflict Regio is gelegen in het oostelijke deel van de Democratische Republiek Congo (DRC) en omringende landen. Het geweld in de Conflict Regio wordt gedeeltelijk door de exploitatie van en handel in conflict mineralen gefinancierd.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) eist openbaarmaking van het gebruik van conflict mineralen, als omschreven in de Dodd – Frank Wall Street Reform and Consumer Protection Act van 2010. De regels vereisen fabrikanten bij de SEC bekend te maken of de producten die zij vervaardigen conflict mineralen bevatten. Conflict mineralen zijn goud, tin, tantaal en wolfraam uit de Conflict Regio. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken kan in de toekomst ook andere mineralen aanwijzen als conflict materialen.

Expice B.V.:

Ondersteunt de doelstellingen van de Amerikaanse conflict mineralen wetgeving.
Eist van onze leveranciers in iedere opdrachtbevestiging dat de levering voldoet aan de laatste 3TG conflict mineralen voorschriften. Als we het gebruik van deze mineralen ontdekken in onze supply chain dan zullen we de nodige maatregelen nemen en naar een andere leverancier gaan.

We moedigen je aan je bij ons aan te sluiten om, samen met ons, onze supply chain vrij te houden van conflict mineralen.

Ketenverantwoordelijkheid

Expice accepteert geen artikelen afkomstig uit kinderarbeid. Indien algemeen bekend is of wordt, dat artikelen aan Expice geleverd, uit kinderarbeid afkomstig zijn, zal Expice deze artikelen weigeren te verwerken en mogelijk openstaande orders annuleren.

RoHS en REACH verklaring

RoHS heeft betrekking op het vermijden van verboden stoffen en REACH heeft betrekking op de registratie, evaluatie, authoristatie en het beperken van bepaalde chemische stoffen.

Expice B.V. is een Electronics Contract Manufacturer en koopt haar materialen in op basis van de materiaallijsten van de opdrachtgever. Op iedere bestelling aan onze leveranciers wordt gewezen op de RoHS en REACH wetgeving en wordt om melding van eventuele afwijkingen gevraagd. Alleen in die situaties waar door de opdrachtgever een loodhoudend soldeerproces wordt gevraagd wordt door ons loodhoudende soldeer(pasta) gebruikt. Door deze aanpak bevatten naar ons beste weten onze producten geen stoffen die voorkomen op de SVHC-lijst met een hogere concentratie dan wettelijk is toegestaan.

Expice B.O.M. template downloaden

Vul de lijst in en stuur deze naar ons op. Dan laten we je zo snel mogelijk weten wanneer we kunnen starten.

Template - Bill of Materials

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een terugbelverzoek aan

Een van onze experts belt je op werkdagen binnen 24 uur terug!